Opruiming Nieuwe Ronde 20304050

Onze opruiming is een nieuwe ronde ingegaan

Veel artikelen hebben een plaatsje opgeschoven op de %ladder. Wat eerst 20% was is nu naar 30% geklommen en een groot aantal artikelen van 30% naar 40% en zelfs enkele naar 50% korting. 

Ook hebben wij onze voordeelhoek met kortingen van 70% korting een plek gegeven in onze winkel. (De enigste uitzonderingen zijn hoogzomerkollekties, basis en nieuwe kollekties.)

Parkeerlogo staandBlauw Zone logoWist u dat er nog steeds gratis geparkeerd kan worden in winkelcentrum de Luifelbaan. De beide parkeergarages ( AH XL & Vijf Meiplein) hebben sinds 1 november 2016 blauwe zone waardoor u 2 uur gratis kan parkeren met uw blauwe zone parkeerschijf. Wij als ondernemers vinden het belangrijk dat u makkelijk en vooral gratis kan parkeren. Beide parkeergarages zijn ruim, overzichtelijk, fris en goed toegangkelijk met lift en/of (rol)trap.

Parkeert u liever buiten. Op de openbare parkeerplaatsen in de buitenlucht zijn de parkeerkosten van Maandag t/m Vrijdag de eerste 2 uur slechts € 0,20 (ofwel € 0,10 per uur) Er zijn 2 parkeerautomaten rond het winkelcentrum. Uiteraard is betalen via de telefoon (app) het makkelijkst en scheelt lopen. Zaterdag & Zondag is parkeren in de buitenlucht gratis

2uur logoKortom.... Parkeren bij De Wit Mode kan altijd van gratis in de parkeergarages (aanrader) of tegen een zeer klein prijsje buiten op de parkeerplaatsen (Behalve op zaterdag of zondag)

 

 

 

Efashionchequeen fashioncheque ontvangen! Bij ons kunt u hem besteden.

Al geruime tijd accepteren wij de meest gebruikte Fashion Cadeaubon van Nederland. Of het nou om een kleine aankoop of juist een grote aankoop gaat. Bij ons kunt u hem geheel of juist gedeeltelijk gebruiken.