Retouren

RetournerenKAN IK MIJN BESTELDE PRODUCT(EN) RETOURNEREN?

Ben je niet tevreden over een geleverd product, of is de maat niet goed? Zo goed als alle producten kunnen geretourneerd worden. Je kunt de producten binnen 14 dagen na levering, met de originele labels aangehecht en in de originele verpakking retourneren. Dit geldt ook voor afgeprijsde producten. Je hebt de mogelijkheid het product thuis te passen. Echter, als het product gebruikt, beschadigd en/of gewassen is, kunnen wij het helaas niet terugnemen.

 WAT KAN NIET GERETOURNEERD WORDEN?

- Gedragen, gebruikte, beschadigde en/of gewassen producten.
- Producten die niet in de originele staat verkeren.
- Producten zonder labels en/of originele verpakking.HOE WERKT RETOURNEREN?

Alvorens een product te retourneren, meld je de retour aan op de website van De Wit Mode. Dit kan op de volgende manier.

Log in met uw accountgegevens op shop.dewitmode.nl. Daarna gaat u naar bestellingen en klikt u de juiste bestelling aan. Hierin kunt u aangeven dat u het product wilt retourneren.

Wilt u een andere maat of een ander item ervoor in de plaats. Neemt u dan even contact met ons op.

Je kunt het product per post terugsturen, maar je kunt het product ook zelf terugbrengen. Het adres staat op de website onder ‘Winkel’, alsmede op de factuur die je bij je bestelling ontvangen hebt. Het is helaas niet mogelijk om de retourbetaling in de winkel te ontvangen.

 KAN IK MIJN BESTELDE PRODUCT OOK RUILEN?

De mogelijkheid bestaat een gekocht product te ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat of kleur, mits het product niet gedragen is en de labels er nog aan hangen. Neem hierover even contact op via 071-5766020 of stuur een email naar webshop@dewitmode.nlWAT KOST RETOURNEREN?

Bij het retourneren van een product ben je zelf verantwoordelijk voor de retourkosten hiervan. Als een pakket niet voldoende gefrankeerd teruggestuurd wordt, dan kunnen wij het pakket helaas niet aannemen. Breng je het product/de producten zelf terug naar de winkel, dan zijn hier vanzelfsprekend geen kosten aan verbonden.

 WANNEER ONTVANG IK DE RETOURBETALING?

Zodra het product in de winkel is afgeleverd en wij de retour hebben geaccepteerd, ontvang je een e-mail. Het totaalbedrag van het product/de producten inclusief eventuele verzendkosten en exclusief retourkosten, wordt dan binnen 5 werkdagen teruggestort op je rekening. Het bedrag wordt teruggestort op de rekening waarmee je de betaling van jouw bestelling hebt gedaan. Het bedrag kan dus teruggestort zijn op je bankrekening of op je creditcardrekening. Na onze retourbetaling verschijnt het bedrag niet altijd meteen op je rekening. De termijn waarop het bedrag bij ons afgeschreven, en bij jou bijgeschreven wordt, is afhankelijk van je bank/creditcardmaatschappij/enz.

Ook wanneer je jouw retour terugbrengt in de winkel wordt het bedrag teruggestort op de rekening waarmee je de betaling van jouw bestelling hebt gedaan. Omdat de betalingen via een digitaal systeem verlopen, is het helaas niet mogelijk om de retourbetaling in de winkel te ontvangen.

 OVERIGE VRAGEN

Heb je specifieke vragen over het retourneren of vragen over het ruilen van een product? Neem dan contact met ons op via webshop@dewitmode.nl of via telefoonnummer 071 - 5766020.

Laatst bekeken